Vores historier

Alle de mennesker, vi er

I Trolle Care har vi en fælles passion, og det er mennesker. Alle mennesker, både os i Trolle Care, vores klienter, patienter, samarbejdspartnere, bestyrelsesmedlemmer, pårørende, bankmanden, revisoren og forsikringsdamen, men også dig, din nabo og din kære. Alle mennesker er interessante og rummer en masse fantastiske og unikke historier som gør os til dem vi er. Men det er meget sjældent, at det er de historier som rammer forsiden eller bliver brugt i historiefortællingen om en virksomhed. Det vil vi gerne gøre anderledes, for det må alt andet lige være mere tilidsvækkende eller måske bare lidt mere interessant, at læse lidt om menneskene bag det flotte logo og de mange fine billeder, end alle de hurtige salgstaler.

Derfor skyder vi nu en ny kampagne igang… Alle de mennesker, vi er. Vi hiver tæppet lidt til side og fortæller hvem vi er, frem for hvad vi kan af sygepleje. For vi kan rigtigt meget, men vi kan kun gøre det med passion, empati, faglighed og oprigtighed, fordi vi er de mennesker vi er og har de oplevelser og histoirer med os som vi har, og derfor har gjort os til dem vi er. Det er vores udgangspunkt for at gå ud og skabe tryghed, ro og frem for alt værdighed i masser af hjem i hele Danmark.

Du vil også møde et af vores bestyrelsesmedlemmer. For hvem er det som syntes at det er interessant at sidde i vores virksomhed og hjælpe os igennem både medvind så vel som modvind?. Men såvel som du, os og dem, så har også vores bestyrelsesmedlemmer oceaner af oplevelser med som jo også bliver en del af Trolle Care.

Men det er ikke kun vores historier, det er også vores patienter/klienter og pårørendes historier. Ikke hvad de fejler, men hvad de har med i bagagen og hvad der har formet dem til de mennekser de er i dag. Og netop her er samfundet måske løbet lidt tør for nysgerrighed. Der er så meget fokus på journalen, sygdommen, forbindingen, medicinen eller om der nu er fjernet dørtrin i hjemmet, frem for hvem det er vi sidder over for og hvad de har med af fantastiske historier.

Vi er ikke kendte, vi er heller ikke meningsdannere, har en hovedrolle i en film, vundet en pris eller har skrevet en bog eller udgivet en plade. Vi er helt almindelige mennesker, men med en masse fantastiske historier som vi syntes skal fortælles. For tænk nu hvis vi kan lære noget… måske stoppe op i 3 minutter og tænke over den beretning vi netop har læst. Eller endnu bedre, så et lille frø som kan skabe nysgerrighed og interesse for os og hinanden…. Så er vores mission fuldført…

Jill og Frederikkes historie
Annas historie
Antonios historie
Mads' historie
Henriks historie
Christians historie
Camillas historie