Ældrepleje – Nærvær, omsorg og hjælp til ældre

Hos Trolle Care ved vi, at hverdagens praktiske gøremål kan virke uoverskuelige som ældre. Der er meget at forholde sig til, meget at huske, og nogle opgaver kan synes næsten uoverkommelige. Derfor tilbyder vi privat hjælp til ældre, og vi hjælper med både sygepleje, genoptræning og madlavning.

Vi er stolte over at få lov til at yde privat hjemmepleje, hvor hjertevarme, overskud og smil er øverst på agendaen. Vi ved, at tiden til at lytte, skabe trygge rammer og hygge er med til at gøre en forskel. Afhængigt af dine behov og ønsker sammensætter vi en plejepakke, så din hverdag bliver både mere positiv og overskuelig – også for dine pårørende.

 

Vores værdier og forståelse af privat hjælp til ældre

Ordentlige, fleksible, tillidsskabende, transparente og professionelle er vores fem fundamentale værdier, som er gennemgående for alle vores plejeydelser. Vi er et stærkt team, med stor erfaring inden for plejeområdet.

Vi tilbyder alt fra professionel sygepleje og fysioterapi til assistance og pædagogisk støtte og har alle mindst 15 års erfaring inden for vores specifikke fagområder. Kombineret med vores forståelse for livskvalitet og værdighed er du sikret et højt serviceniveau.

Hos Trolle Care ved vi, at det ikke nødvendigvis er i forbindelse med sygdom, at behovet for hjælp, omsorg og pleje opstår. Med alderen følger ofte en usikkerhed og utryghed i hverdagen, og det er denne, vi kan være med til at mindske.

Vi står til rådighed, med hvad end du har behov for – store som små ting. Det indebærer også omsorgsbesøg, medicinering og personlig pleje og mere praktisk hjælp som indkøb, kørselsmuligheder og overblik over aftaler med frisør, læge med mere.

 

Privat eller kommunal hjemmepleje?

Pleje fra Trolle Care kan fungere som et supplement til den kommunale hjemmepleje, så vel som at vi ofte overtager dele af eller hele plejen. Hvis du bor på plejehjem og ønsker øget pleje, eksempelvis et dagligt bad eller ture ud i den friske luft, er dette også en mulighed. Vi samarbejder med personalet og sikrer en god kommunikation. Vi arbejder altid på dine præmisser, og det er dig og dine behov, som sætter dagsordenen.

Trolle Care leverer privat hjælp og pleje i hele landet og på alle tider af døgnet – hele året rundt.

Det betyder, at vi aldrig er længere væk end et opkald. Vores medarbejdere møder op på faste tidspunkter, som du er med til at sætte. Du vil få et team af medarbejdere tilknyttet til dig, så du altid er sikret en plejer, du kender.

Vi arbejder for at hjælpe dig, og du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine behov, og hvilke muligheder vi kan tilbyde. Ring til os på telefon 70 27 20 34, eller udfyld ”Min Ønskeseddel” i toppen af siden.