Privat sygepleje med tid til dig

Privat sygepleje er en unik disciplin, som sætter dig, og dernæst dine nærmeste i centrum. Vi ved at behovet for ekstra omsorg og pleje kan folde sig ud i alle kanter af ens liv. Derfor tilbyder vi en bred vifte af sundhedsydelser, som har til formål at støtte dig.

Hos Trolle Care kan vi skræddersy et plejeforløb, som passer til dine behov, hvad end det er omsorgsbesøg, kørselslejlighed, terminal pleje, genoptræning eller faglig ledsagelse. Hos os har du mulighed for at få tildelt en privat sygeplejerske, som altid vil have den nødvendige tid og overskud til at hjælpe dig og dine.

 

Vi arbejder for at hjælpe dig

Vi ved, at der med sygdomsforløb ofte følger utryghed og usikkerhed, og det er denne vi vil være med til at mindske. Vores professionelle team består af sygeplejersker, assistenter og pædagoger, alle arbejder for at hjælpe dig på højkant igen, eller være der for at støtte dig i at tage en værdig afsked med livet. Vores medarbejdere har et højt fagligt niveau og alle med mange års praktisk erfaring.

Med privat sygepleje fra Trolle Care er du sikret pleje hvor hjertevarme, kvalitet, ordentlighed, tillid og respekt er gennemgående værdier. Vi yder professionel sygepleje i forskellige situationer og ved, at der kan være flere grunde til at behovet for omsorg og pleje opstår.

Vi hjælper eksempelvis, når du er nyopereret og har behov for støtte til at få genstartet din trygge og selvstændige tilværelse derhjemme. Her er privat hjemmesygepleje en rigtig god hjælp, som ikke nødvendigvis kræver mange besøg. Vi hjælper også gerne med rehabilitering efter indlæggelse, genoptræning, sårpleje, medicinering, hjælp til indkøb med mere. Vi hjælper med at skabe struktur og overblik over dit forløb.

Et sygdomsforløb kan være svært at overskue, og med et sundhedssystem, som kan være svært at gennemskue, er spørgsmålene ofte mange. Hvor henvender man sig? Hvad må man spørge om? Hvor længe skal man vente? Og hvad kan man forvente. Vi står klar til at hjælpe og støtte dig og tager gerne med til samtaler, konsultationer og undersøgelser som faglig ledsager. Ingen opgave er for lille til os.

Uanset hvad dit behov må være, så tilrettelægger vi et forløb hvor vores sygeplejersker vil gøre deres bedste for at optimere din hverdag og din livskvalitet. Nedenfor kan du læse mere om vores tilbud indenfor privat ældrepleje, sygepleje til demensramte og assistance til de pårørende samt hjælp til nyopererede patienter.

Ældrepleje
Demens
Nyopereret

Privat sygepleje på dine præmisser

Privat sygepleje fra Trolle Care kan både fungere som et supplement til igangværende eller kommende plejeforløb eller udgøre et privat alternativ til pleje fra det offentlige. Vi samarbejder med den respektive kommunale hjemmesygepleje og sikrer en god kommunikation gennem hele forløbet, eller vi varetager den totale pleje hjemme hos dig i trygge rammer. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du føler dig set og hørt, og at du oplever en øget livskvalitet og får det markant bedre. Det ved vi kan kræve et midlertidigt eller måske mere permanent  behov for pleje og omsorg.

Trolle Care leverer privat sygepleje i hele landet og på alle døgnets tidspunkter – hele året rundt. Vi er aldrig længere væk end et opkald. Vi arbejder struktureret, og vores medarbejdere møder op på faste tidspunkter, som du er med til at aftale.

Med privat sygepleje fra Trolle Care får du et fast team af sygeplejersker tilknyttet dig, så du altid er sikret et velkendt ansigt, og som kender dit forløb. Vi tilpasser vores arbejdsdag efter dine behov og præmisser.

Med andre ord så arbejder vi for at hjælpe dig, og du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine behov, og hvilke muligheder vi kan tilbyde. Ring til os på telefon 70 27 20 34, eller udfyld ”Min Ønskeseddel” i toppen af siden.