OP-samarbejde om dem, der står yderst i flokken 

Trolle Care kan også hjælpe dig, hvis du sidder med ansvar for udsatte og sårbare børn, unge og familier i en kommune, styrelse, NGO eller lign. Hos Trolle Care løser vi nemlig en række pædagogiske og sygeplejefaglige opgaver som underleverandør til det specialiserede socialområde i offentligt regi. 

Vi har et fast team af plejepersonale, pædagoger, familieterapeuter og støtte-/kontaktpersonale med egen sundhedsfaglig/socialfaglig leder. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring fra socialområdet, og alle er fastansatte. På den måde sikrer vi kontinuitet og fokus, samtidig med at vi kan bevare den fleksibilitet og agilitet, der kendetegner alt vores arbejde i øvrigt. 

Vi løser opgaver af både kortere og længere varighed – nicheopgaver såvel som store udbud.

Hvis du vil høre mere om vores OP-samarbejder eller drøfte en potentiel opgave, så kontakt vores Driftschef på OP-samarbejde Antonio Defilippi Bruzzone på tlf. 2858 2034  eller på mail: antonio@trollecare.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og måske sammen, opnå nogle rigtig gode resultater, hvor det enkelte menneske er i fokus.