ESG i Trolle Care

Trolle Care tager hver dag et stort ansvar for ESG (miljø, socialt ansvar og god virksomhedsledelse) gennem en række initiativer. Vores engagement i sociale initiativer og bæredygtighed er en central del af vores værdigrundlag og virksomhedsstrategi.

Miljø

Ud fra et miljømæssigt perspektiv er 50% af vores bilpark el-/hybridbiler. Vi er derudover fuldt digitaliseret på alle vores processer, lige fra onboarding til kommunikation, dokumentation, økonomi- og driftsstyring. Det nyeste tiltag er vores Trolle-Båt – en chatfunktion, hvor man kan stille spørgsmål og få information om alt fra patientrettigheder til muligheder, rimeligheder, adresser, kontaktnumre og alt derimellem. ”Trolle Båtten” lanceres i slutningen af 2024.

Socialt ansvar

Det er vigtigt for os at tage et socialt ansvar – ikke for at prale, men fordi det føles godt at gøre noget for dem, der ikke selv kan. Vi fokuserer på tre områder: børn og unge i mistrivsel, mennesker med kritisk sygdom og – i den anden ende af spektret – kultur og musik, fordi det altid spreder glæde.

I 2024 har vi støttet følgende organisationer:

Mødrehjælpen

Sommerferie og julehjælp.

https://moedrehjaelpen.dk/

Kræftens bekæmpelse

Stafet for livet.

https://www.stafetforlivet.dk/

Hellebro

Generel støtte, her arbejdes der på en mere permanent og øremærket støtteordning.

https://hellebroen.dk/

Straight Ahead

Generel støtte til big band musikkens udvikling og udbredelse.

https://straightahead.dk/

Governance

Trolle Care arbejder aktivt med governance på alle niveauer i organisationen for at sikre ansvarlighed, transparens og en stærk virksomhedskultur. Vi har implementeret en whistleblowerordning, der giver medarbejdere og interessenter mulighed for anonymt at rapportere ukorrektheder eller uetisk adfærd. Denne ordning er en vigtig del af vores bestræbelser på at skabe et arbejdsmiljø præget af tillid og respekt.

Vi mener, at en stærk virksomhedskultur bygger på klare og operationelle værdier, som alle medarbejdere kan identificere sig med. Ved at fokusere på disse værdier fremmer vi ikke kun et positivt arbejdsmiljø, men også et fokus på ansvarlighed og bæredygtighed i alle vores aktiviteter. Dette bidrager til at styrke vores mission om at gøre en positiv forskel i samfundet gennem vores arbejde.

Har du spørgsmål?

Vi står altid til rådighed. Du kan både benytte dig af kontaktformularen eller ringe til os direkte:

Ring evt til os på telefon 70 27 20 34

To top